Nyhedsbrev Marts 2023

Nyhedsbrev Marts 2023
1
P.b.v. Erisela Qerama, erismont@rm.dk
Bestyrelsen holdt et online-møde d. 09.03.2023, hvor bl.a. følgende emner blev drøftet.
1- Årsmøde 2023
DSKN årsmødet 2023 afholdes d. 27.-28. oktober i Haraldskær, Sinatur Hotel, Vejle, denne gang uden neurofysiologiassistent/bioanalytiker-deltagelse. Bestyrelsen arbejder på at præsentere et foreløbigt program inden sommerferien.
2- En “Teknik-gruppe” er oprettet
Generalforsamlingen 2022 støttede bestyrelses forslag om at samle en teknik gruppe som 1) kan sikre en fælles faglig tilgang til undersøgelsesmetoder, tolkninger og signaltekniske emner inden for neurofysiologien og 2) koordinere udviklingsprojekter om teknisk analyse, normalmateriale og en ensartet udførelse og tolkning af neurofysiologiske undersøgelser.
Bestyrelsen har ønsket at afdelinger i Aarhus og Rigshospitalet repræsenteres af to personer, mens øvrige afdelinger repræsenteres af en person.
Der er nu meldt ud fra afdelingen med følgende personer:
Aarhus: Birger Johnsen og Jón Árni Benediktsson
Rigshospitalet/Glostrup : Miki Nikolic
OUH : Thomas Krøigaard
Roskilde : Martin Ballegaard som tovholder.
3- Hjemmesiden
Der er nedsat en arbejdsgruppe bestående af Peter Orm Hansen, Asger Toke Guld og Henning Piilgaard Hansen. Gruppen arbejder p.t. med at specificere indholdet samt indhente tilbud om oprettelse og vedligeholdelse af hjemmesiden.
4- Uddannelsesudvalget
Udvalget består herefter af Krisztina Benedek (Roskilde, formand), Pirgit Meritam (Dianalund), Vibeke Sejer Hansen (Aarhus), Thomas Krøigård (Odense) og Asger Toke Guld (Rigshospitalet).
Nyhedsbrev Marts 2023
2
P.b.v. Erisela Qerama, erismont@rm.dk
Intet nyt derfra.
5- DNS bestyrelsesrepræsentant
Steffen Birk er blevet valgt som DSKN repræsentant til DNS bestyrelsen for en to-årig periode ved DNS årsmødet i d. 24.25. marts 2023.
6- Forårsmøde 2023
Der er ikke kommet forslag fra medlemmerne om emner til forårsmøde. Bestyrelsen har drøftet AI som et muligt emne, men grundet travlhed fra foredragsholdere, har vi valgt at udsætte mødet til næste år.
7- Rejselegater
Der gøres opmærksom på at, medlemmer under 40 år kan søge rejselegater. Legaterne kan søges løbende og uddeles to gange årligt. Legater vedrørende møder i 1. kalenderhalvår udbetales primo juli og legater vedrørende møder i 2. kalenderhalvår udbetales primo januar (året efter).
Se vedlagte retningslinjer.
8- Lundbeck stipendier
Se vedlagt 1. opslag 2023.
9-Kongresser og møder

  • Information om IFCN-møder og -kongresser, bl.a. ECCN 2023 i Marseille og EAN 2023 i Budapest findes her: https://www.ifcn.info/meetings-events.asp.


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.